Op zoek naar een DJ voor uw zakelijke evenement?

Uplight's tuinfeest

Voor uw zakelijk evenement is Superfuif Music & Entertainment de juiste partner. Wij verzorgen professionele bedrijfsfeesten, personeelsborrels, nieuwjaar-borrels maar bijvoorbeeld ook een DJ voor tijdens uw beurs of opening van uw nieuwe bedrijfspand.

Niet alleen de muziekstijl van de DJ wordt afgestemd op uw wensen en bedrijf, maar ook onze LED verlichting. Zo kunnen wij ook op een duurzame manier uw bedrijfskleuren of de kleur van het thema terug laten komen in de lichtshow tijdens het zakelijk evenement.

Tevens hebben wij reeds ruime ervaring met het leveren van presentatie sets. Hierbij is het mogelijk om op elke locatie een presentatie te geven voor uw bedrijf of product.

Waarom Superfuif Music & Entertainment?

  • Een ervaren en representatie DJ
  • Unieke en sfeervolle lichtshow afgestemd op uw wensen
  • Professionele en goede geluidsset
  • Een uitgebreid netwerk van artiesten in uiteenlopende genres
  • Vooraf al een duidelijke prijsindicatie
  • Een persoonlijk kennismakingsgesprek indien gewenst
  • Vele extra opties zoals TV-schermen en draadloze microfoons

Onze unieke werkwijze

Bij Superfuif Music & Entertainment hebben wij een unieke werkwijze. Wij verhuren niet alleen het licht en geluid, maar wij verzorgen ook voor jou het licht en geluid en boeken de meest bijpassende DJ. Via onze unieke tool komen wij samen achter al jullie wensen. Welke muziek wilt u horen en wat voor uitstraling wilt u aan het zakelijke evenement geven? Als organisator hoef je je geen zorgen meer te maken over het entertainment op je feest. Op die manier onderscheiden wij ons van verhuurbedrijven en de standaard drive-in DJ shows. Uiteraard is een persoonlijk kennismakingsgesprek met ons altijd mogelijk, neem hiervoor direct contact met ons op.

Ook overtuigd?

Stel uw zakelijk evenement samen Neem direct contact op