Timo

Citylife! Dat is denk ik de bekendste plek waar je mij van kent. Nog niet vanachter de draaitafels maar wel bij de garderobe. Hier heb ik wel mijn eerste publiekelijke draaiuren gemaakt, samen met goede herinneringen. Thuis dezelfde cd spelers gekocht en veel geoefend met de buren plagen. Op addicted 2 basz en de Synergy feesten was ik in m’n element en kreeg het publiek lekker mee.

Mijn naam is Timo, geboren in 1983 en woonachtig in Gouda. Ik draai sinds mijn 20ste onder de naam Liquidbass, met vinyl en daar is later de cd en de digitale muziek bijgekomen.

Persoonlijke hoogtepunten zijn de FFWD dance parade in Rotterdam, de hardcore to the bone feesten in de Hollywood Music Hall en DJ contests in de Lexion, Outland en Q-beach.

Naast de feesten in Citylife draaide ik zo nu en dan op zakelijke evenementen, verjaardagen, personeelsfeestjes en andere (lokale) dance evenementen. Dit heb ik sinds kort uit mogen breiden bij Armand’s Superfuif. Een energiek en vriendelijk bedrijf, altijd bezig. Iets wat mij zeker aanspreekt. Met hulp van vrienden van vroeger, Maik en Kevin draag ik graag mijn muzikale steentje bij aan uw feest!