Sebastos

Mijn naam is Bastiaan Zuyderduyn, geboren in 1984 in Leiden en wonend vlakbij het strand in Katwijk.

Al van jongs af aan was ik al bezig met muziek. Ik zat op pianoles, ben opgegroeid in een familie waar veel muziek geluisterd werd en ik vond het leuk om muziek op te nemen van de radio op cassettebandjes. Dankzij de opkomst van het internet werd veel muziek nog veel makkelijker bereikbaar en ontstond de interesse voor het DJ’en.

Na enige jaren LP’s verzamelen en het luisteren van livesets van bekende DJ’s, was uiteindelijk het behalen van het rijbewijs de motor voor het aanschaffen van draaitafels, zodat ik thuis eindelijk zelf kon leren draaien. Dankzij goede contacten in de Leidse DJ-scene, heb ik vanaf 2009 op veel feesten in Leiden en omgeving gedraaid, waaronder Danssalon InCasa, het toenmalige LVC, Four Reasons, Utopia en ruim een jaar als resident in d’Oude Harmonie. Op deze feesten heb ik met bekende DJ’s zoals Alvaro, Kenneth G, DJ Dyna en Lucien Foort mogen draaien. Tegelijkertijd werd ik gevraagd voor bruiloften en partijen, waardoor ik veel muziekstijlen heb leren draaien.

Dankzij goede referenties ben ik via een ander niet meer bestaand boekingsbureau terecht gekomen bij Superfuif in 2014 als freelance DJ en heb ik op veel feesten mogen draaien in Gouda en omgeving. Van een middag op de voetbalclub tot een stijldansfeest voor een studentenvereniging in Leiden. Ik ben daardoor bekend met zo’n beetje alle muziekstijlen. Ook draai ik inmiddels al heel wat jaren tussen de bands door bij Lemmy’s Biercafe tijdens het Leidsch Ontzet en ben ik resident DJ in café The Safe in Katwijk.

De samenwerking met de DJ’s van Superfuif heb ik altijd als zeer prettig ervaren. Afspraak is afspraak en de DJ’s weten ieder feest tot een succes te maken. Ik kan daarom iedereen aanbevelen om je feest bij Superfuif te boeken.