Jelle

Ik ben Jelle van der Mispel. Geboren 1996 te Gouda

Mijn passie voor muziek begon toen ik uit de luiers kwam. Met een zingende vader was het altijd al muziek en feest in huis. Zingen was voor mij toch niet helemaal weggelegd . Maar plaatjes draaien interesseerde me weer wel!

Na veel oefenen en rommelen op mijn slaapkamer ben ik op mijn 12e aangesloten bij een goede vriend met een een drive in show! We hadden heel veel werk en werden steeds groter en beter. Veel bruiloften verzorgde we en dat vonden we ook het aller leukste om te doen. De avond van een bruidspaar compleet maken! Dat is toch geweldig als je dat kan doen? Ook stonden we om en om in de lokale kroeg. Dat was een succes wat uitliep naar meer. Van jubileums tot aan voetbal kantines , restaurants , feest zaaltjes en tent feesten.

Een aantal jaar geleden heeft mijn maatje besloten om het avontuur op te gaan zoeken in Bonaire! Om daar te groeien met licht en geluid en dan in een iets warmer klimaat.

Ik kon de mooie feestjes en partijen niet missen in Nederland en ben alleen verder gegaan.

Ik draai nu al een tijdje voor superfuif en elke keer maken we er met zn allen een mooi feest van. De shows zijn goed van kwaliteit en zien er super uit! Van disco classics tot aan top 40 , house , Carnaval, feest, en lekkere foute muziek ben ik zeker voor in!