Erwin

Mijn naam is Erwin Holthuijsen, geboren in 1966 te Bodegraven

Al vanaf mijn 6e levensjaar was ik bezig met het verzamelen van muziek. Dat ging toen nog met cassettebandjes en het kopen van vinyl plaatjes. Op mijn 16e jaar had ik mijn eigen piratenzender en was ik wekelijks op de radio te horen. In Ferry Maat’s Soulshow zijn een aantal van mijn mixen uitgezonden in de welbekende “Bond van Doorstarters”. In 1998 heb ik meegedaan aan een DJ kampioenschap in Muziekcafé Old Dutch in Valkenswaard. Dat leverde de 2e prijs op. (De 1e prijs ging naar Gerard Ekdom). Ik heb gewerkt in Discotheek de Haven in Gouda en Discotheek Citylife in Reeuwijk. Je kunt wel stellen dat muziek als het ware door mijn aderen heen stroomt.

Sinds 2000 presenteer ik een wekelijks muziekprogramma wat op 3 lokale omroepen wordt uitgezonden. In die periode kwam ook steeds vaker de vraag of ik muziek op feestjes wilde verzorgen. Dat heeft ertoe geleid dat ik regelmatig te vinden ben op (bedrijf) feestjes, verjaardagen, bruiloften, classics party’s en noem het allemaal maar op. En met trots kan ik zeggen dat ik inmiddels een allround DJ ben.

Als DJ draai ik in de geest van een feest en weet ik mij aan te passen aan het publiek. Ieder bijzonder moment verdient de juiste sfeer met de juiste muziek. Plaatjes draaien kan iedereen maar het contact zoeken én hebben met gasten is wat anders. Ik beschik over een grote digitale muziekcollectie met allerlei muziekgenres zoals o.a. Top 40, Dance Classics, Stijldansmuziek, Rock, Nederlandstalig, Happy Hardcore, Apres Ski etc. etc. Verder ben ik altijd up to date met de muziek. En ik presenteer (zo nodig) de hele avond aan elkaar. Iets wat toch een beetje uitstervend is.

Een goede voorbereiding van jouw feest vind ik heel erg belangrijk. Mijn aanpak is persoonlijk en professioneel. Voorafgaand aan ieder feest neem ik rustig al jouw/jullie wensen door, denk graag mee en geef desgewenst advies. Wat wil je horen -op welk moment -maar wat wil je absoluut niet horen? Stijlvol op de achtergrond tijdens een netwerkborrel of op de voorgrond voor een spetterende party.

Met mijn rijke ervaring als DJ/Radio presentator sta ik garant als jouw allround DJ!