Barry

Vanaf mijn 14e ben ik al bezig met mijn grootste hobby, mensen entertainen met muziek! Een jongensdroom? Een eigen “drive Inn” that it is! Schoolfeesten, sportverenigingen, bruiloften noem maar op! Naar mate de ervaring toenam werd al snel duidelijk dat het feesten in mijn bloed zat, Nederlandstalig, skihut, classics, Latin, rock, dance, techno en feestmuziek zijn de ingrediënten voor een knalfuif!

Al snel werd duidelijk dat de combinatie van optredens en een eigen drive Inn niet te doen was, al snel was ik te boeken als freelance Dj. Naast de bovengenoemde allround feesten ben ik ook breed inzetbaar voor achtergrondmuziek op beurzen, (culinaire) festivals en bedrijfsfeesten, thema of geen thema! Daarnaast kwam ik er ook achter dat het erg leuk is om het geluid van zangers te regelen, hier ben ik dan ook in combinatie met het draaien steeds meer mee gaan doen.

Bijzondere ervaringen voor mij? Daar moet ik toch even over nadenken want je maakt zoveel gaafs mee! Maar dat ik mee heb mogen werken aan de Bloed, Zweet en Tranen on tour (naar het gelijknamige televisieprogramma), was toch wel heel erg gaaf! Ook de klussen in het buitenland zoals in Griekenland en Oostenrijk kijk ik met veel plezier naar terug.

Naast het optreden op vele plaatsen ben ik nu vrijwel ieder weekend te vinden in het enige feest café van Gouda: de Lobbes. Al 9 jaar vermaak ik daar jong en oud wat binnenloopt. Met mijn allround muziek zit er voor iedereen wel wat tussen. Elk staan we daar met z’n allen weer te zingen dansen en springen!