Trompettist Thomas Wessels

Als muzikant haalt Thomas Wessels energie uit het vermaken van het publiek. In de band TWQ, in combinatie met een Dj, als Dj duo Another Brick, of als solo artiest weet deze trompettist de ambacht van het muziekmaken naar voren te brengen en voor ieder evenement een geslaagde avond te verzorgen.

Zijn liefde voor de trompet ontwikkelde zich al op jonge leeftijd. Thomas studeerde Sound Design aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht en Etnomusicologie aan de Universiteit van Amsterdam. De jaren die volgden hebben hem de nodige ervaring gebracht en dit zorgt er dan ook voor dat Thomas nu in staat is het publiek te entertainen en de avond te laten slagen.

Het afstemmen van de muziek op de gelegenheid zodat de gasten het naar hun zinnen hebben is iets waar Thomas naar streeft en veel plezier uit haalt. Als grondlegger van de Thomas Wessels Quintet en als Dj Duo Another Brick is Thomas terug te vinden op verscheidene feesten en partijen. Bovendien is hij te boeken als individuele Dj waarbij hij de avond net wat specialer maakt door geregeld live trompet erbij te spelen.

Tijdens bedrijfsevenementen is hij de vaste trompettist voor de A’DAM Toren en ook speelt hij met regelmaat naast Dj’s in restaurant MA*DAM. Met warmte en plezier is Thomas Wessels in staat een muzikale avond te verzorgen voor iedere gelegenheid.