Mooie bloemen, de juiste hapjes en huwelijksbedankjes, allemaal keuzes om de bruiloft mee te vullen. Maar wat heb je nodig voor een huwelijksfeest? Natuurlijk, muziek! Bruidsparen onderschatten vaak de kracht van de muziek, maar deze bepaald wel de sfeer. En zeg nou eerlijk, jullie liefde is duidelijk reden voor een feestje! Wij geven je vandaag graag wat tips voor de juiste muziek op jullie bruiloft.

Geen feest zonder muziek

Een feestje zonder muziek, dat is onmogelijk. Kies er daarom voor om op de juiste momenten tijdens de dag muziek terug te laten komen. Bijvoorbeeld live muziek tijdens ceremonie of uitbundig tijdens de borrel. Superfuif Music & Entertainment helpt jullie graag aan de juiste artiesten voor jullie dag. Of het nu gaat om een violist, band of DJ. Wij stellen graag met jullie de perfecte dag samen.

Welke muziek past bij welk thema?

Wij zien steeds vaker een thema terug komen tijdens de bruiloft, daarom hebben wij per thema onze tips op een rijtje gezet! Handig he?

Klassieke bruiloft
De meeste mensen die een klassieke bruiloft kiezen, zien liever geen klassieke muziek op hun huwelijksfeest maar wat swingenders. Kies bijvoorbeeld voor een jazz band. Tijdloos en heel stijlvol, perfect voor een feestje.

Grote bruiloft
Gaan jullie voor en grote bruiloft, dan hoort daar natuurlijk een big band bij. Kies een band met blazers. De gasten worden dan gegarandeerd verrast!

Kleine en intieme bruiloft
Vieren jullie het huwelijk liever wat kleiner en intiem. Kies dan voor een solo artiest of een duo dat jullie nummers speelt.

Moderne bruiloft
Wordt jullie bruiloft een moderne en wil je gegarandeerd iedereen laten dansen? Kies dan voor een van onze DJ’s en combineer deze met een saxofonist. Helemaal van deze tijd!

Basic bruiloft
Zijn jullie niet van plan om flink los te gaan, maar wil je wel een onvergetelijk feest? Bekijk dan eens de keuzes voor een pop band.

Woodie wedding
Vind jullie bruiloft buiten plaats en maken jullie veel gebruik van hout? Kies dan ook voor een band met veel houten instrumenten. Voorbeeld een contrabas duo, gitaar en zang of een viool bij de ceremonie.

Beach bruiloft
Vieren jullie je bruiloft aan het strand? Dan hoort daar natuurlijk een zomerse en zwoele uitstraling bij. Wat dachten jullie van een gipsy band of duo? Ze staan net als jullie graag op blote voeten!

Keuzes, keuzes en nog eens keuzes

Een bruiloft zit vol keuzes. Als jullie wensen op muziekvlak uit een lopen, of jullie komen er niet uit, dan raden wij altijd een DJ aan. De gasten hebben de mogelijkheid om zelf ook nummers aan te vragen en met een DJ kun je alle kanten op. Het is zelfs te combineren met een live artiest.

Nog wat laatste tips

Vergeet niet mee te nemen dat er ook praktische zaken spelen. Bepaal bijvoorbeeld jullie budget, bekijk vooraf de ruimte op jullie trouw- en feestlocatie. Is er genoeg tijd beschikbaar voor opbouwen en afbouwen? Is jullie artiest/band wel beschikbaar? En zo zijn er nog veel meer tips. Neem contact met ons op voor het boeken van een passende artiest op jullie huwelijksfeest.