Een verjaardagsfeest of jubileum met DJ!

Ben je binnenkort jarig? En wil je daar een verjaardagsfeest  bij organiseren? Dan ben je bij Superfuif Music & Entertainment aan het goede adres. Wij zorgen voor (disco)licht, geluid en een geschikte DJ zodat jij en jullie gasten de hele avond kunnen dansen.

Of je nu 18, 21, 50 of 70 jaar bent geworden. Superfuif Music & Entertainment zorgt ervoor dat het verjaardagsfeest volgens jouw wensen verloopt. Hoe doen wij dat? Via onze online tool kun je eenvoudig jouw wensen doorgeven en direct zien wat het feest gaat kosten. Handig toch?

Superfuif Music & Entertainment werkt alleen met betaalbare, getalenteerde DJ’S. Wij zoeken de DJ uit die het best bij jouw wensen past. Onze DJ’s kunnen een zaal goed aanvoelen en draaien alleen de béste dansmuziek: de nieuwste hits, onmisbare classics en alle verzoekjes op de avond zelf. Of wij je nu gezien de leeftijd met ‘je’ of ‘u’ moeten aanspreken, elk verjaardagsfeest wordt er een die nog lang door jou en de gasten herinnert zal worden.

IMG_8184Waarom Superfuif Music & Entertainment?

  • Vooraf al een duidelijke prijsindicatie
  • Een goede en professionele geluidsset
  • Getalenteerde en ervaren DJ’s
  • Direct contact met de DJ
  • Met kleurrijke lichtshow
  • Ruime ervaring met een jubileum of verjaardagsfeest
  • Uplights brengen elke locatie in feestsfeer

Onze unieke werkwijze

Bij Superfuif Music & Entertainment hebben wij een unieke werkwijze. Wij verhuren licht en geluid, wij verzorgen voor jou de volledige techniek en boeken de meest bijpassende DJ. Via onze unieke tool komen wij samen achter al jullie wensen. Welke muziek wil je horen en wat voor uitstraling wil je aan de show geven? Als organisator hoef je, je geen zorgen meer te maken over het entertainment op je feest. Op de manier onderscheiden wij ons van verhuurbedrijven en de standaard drive-in DJ shows. Uiteraard is een persoonlijk kennismakingsgesprek met ons altijd mogelijk, neem hiervoor direct contact met ons op

Klantervaringen een 9,2!

Uiteraard vinden wij de mening van onze klanten erg belangrijk. Na afloop van het feest sturen wij een korte vragenlijst toe. Met behulp van de ontvangen feedback van klanten kunnen wij onze diensten constant verbeteren. Zo hebben wij onlangs ons aanbod vergroot met kleurrijke uplights en stoere moving heads. Zo maken wij samen met jou de beleving compleet.

Ook overtuigd?

Stel direct je verjaardagsfeest samen Neem contact op