Een Tuinfeest met zomerse klanken!

Heeft u wat te vieren, maar er is geen mogelijkheid om dat in huis te doen? Wij bieden een spetterende show, speciaal voor tuinfeesten. Een sfeervolle setting, met een zomerse vibe.

Wij kunnen uw tuin omtoveren tot en ware feest locatie. Met de verschillende mogelijkheden van Superfuif Music & Entertainment is er voor ieder wat wils. Denk aan een uitgebreide outdoor lichtshow met spetterende effecten. Maar ook voor de wat intiemere tuinfeesten zijn er genoeg mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op. Of boek direct een show met onze boekingstool!

Waarom Superfuif Music & Entertainment?

  • Vooraf al een duidelijke prijsindicatie
  • Getalenteerde en ervaren DJ’s
  • Een unieke lichtshow, ook voor thuis
  • Uplights brengen elke locatie feestsfeer
  • Goede en professionele geluidsset
  • Al onze DJ’s weten wat hip en trending is


Onze unieke werkwijze

Bij Superfuif Music & Entertainment hebben wij een unieke werkwijze. Wij verhuren niet alleen het licht en geluid, maar wij verzorgen ook voor jou het licht en geluid en boeken de meest bijpassende DJ. Via onze unieke tool komen wij samen achter al jullie wensen. Welke muziek wil je horen en wat voor uitstraling wil je aan de show geven? Als organisator hoef je, je geen zorgen meer te maken over het entertainment op je feest. Op de manier onderscheiden wij ons van verhuurbedrijven en de standaard drive-in DJ shows. Uiteraard is een persoonlijk kennismakingsgesprek met ons altijd mogelijk, neem hiervoor direct contact met ons op.