Een tuinfeest met zomerse klanken!

Heeft u iets te vieren, maar is er geen mogelijkheid om dat in huis te doen? Wij bieden een spetterende show, speciaal voor tuinfeesten. Een sfeervolle setting, met een zomerse vibe.

Wij kunnen uw tuin omtoveren tot een ware feestlocatie. Met de verschillende mogelijkheden van Superfuif Music & Entertainment is er voor ieder wat wils. Denk aan een uitgebreide outdoor lichtshow met spetterende effecten. Maar ook voor de wat intiemere tuinfeesten zijn er genoeg mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op. Of boek direct een show met onze boekingstool!

Waarom Superfuif Music & Entertainment?

  • Vooraf al een duidelijke prijsindicatie
  • Getalenteerde en ervaren DJ’s
  • Een unieke lichtshow, ook voor thuis Uplights brengen elke locatie in feestsfeer
  • Goede en professionele geluidsset
  • Al onze DJ’s weten wat hip en trending is

Onze unieke werkwijze Bij Superfuif Music & Entertainment hanteren wij een unieke werkwijze.

Wij verhuren niet alleen het licht en geluid, maar verzorgen ook het licht en geluid voor u en boeken de meest passende DJ. Via onze unieke tool komen wij samen achter al uw wensen. Welke muziek wilt u horen en welke uitstraling wilt u aan de show geven? Als organisator hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het entertainment op uw feest. Op deze manier onderscheiden wij ons van verhuurbedrijven en de standaard drive-in DJ-shows. Uiteraard is een persoonlijk kennismakingsgesprek met ons altijd mogelijk, neem hiervoor direct contact met ons op.