Een Sweet Sixteen met DJ!

Wordt je binnenkort 16 jaar? En je wilt daar een Sweet Sixteen bij organiseren? Dan zit je bij Superfuif Music & Entertainment aan het goede adres. Wij zorgen voor (disco)licht, geluid en een geschikte DJ zodat jij en je gasten de hele avond kunnen dansen.

Je wordt maar een keer zestien. Superfuif Music & Entertainment zorgt ervoor dat jouw Sweet Sixteen volgens jouw wensen verloopt. Hoe doen wij dat? Via onze online tool kunnen wij eenvoudig zien wat jouw wensen zijn en kunnen jij snel zien wat het ongeveer gaat kosten. Handig toch?

Superfuif Music & Entertainment werkt alleen met betaalbare, getalenteerde DJ’S. Wij zoeken de DJ uit die het best bij jouw wensen past. Onze DJ’s kunnen een zaal goed aanvullen en draaien alleen de béste dansmuziek: de nieuwste hits, onmisbare classics en alle verzoekjes op de avond zelf. Of het een verrassingsfeest wordt of niet, elke Sweet Sixteen wordt er een die nog lang door jou en de gasten herinnert zal worden.

Waarom Superfuif Music & Entertainment?

  • Vooraf al een duidelijke prijsindicatie
  • Een goede en professionele geluidsset
  • Getalenteerde en ervaren DJ’s
  • Direct contact met de DJ is mogelijk
  • Met kleurrijke (roze) lichtshow
  • Uplights brengen elke locatie in feestsfeer


Onze unieke werkwijze

Bij Superfuif Music & Entertainment hebben wij een unieke werkwijze. Wij verhuren niet alleen het licht en geluid, wij verzorgen ook voor jou ook het licht en geluid en boeken de meest bijpassende DJ. Via onze unieke tool komen wij samen achter al jullie wensen. Welke muziek willen jullie horen en wat voor uitstraling willen jullie aan de show geven? Als organisator hoef je, je geen zorgen meer te maken over het entertainment op je feest. Op de manier onderscheiden wij ons van verhuurbedrijven en de standaard drive-in DJ shows. Uiteraard is een persoonlijk kennismakingsgesprek met ons altijd mogelijk, neem hiervoor direct contact met ons op.

Klantervaringen een 9,2!

Uiteraard vinden wij de mening van onze klanten erg belangrijk. Na afloop van het feest sturen wij een korte vragenlijst toe. Met behulp van de ontvangen feedback van klanten kunnen wij onze diensten constant verbeteren. Zo hebben wij onlangs ons aanbod vergroot met kleurrijke uplights en stoere moving heads. Zo maken wij samen met jou de beleving compleet.