Eén groot feest voor uw deur, verras iemand en wij maken er een feestje van.

Hoe werkt het?
Superfuif is aangesloten bij een landelijk team van Partybussen. Wij komen met 2 personen, een DJ en een host die de sfeer verhoogt en inclusief rookmachines & confetti (dit doen wij gepast en in overleg).

Bij aankomst zorgen we ervoor dat we de bus zo goed mogelijk kunnen plaatsen met de achterkant richting het feestje. We hebben een verlengsnoer van 30 meter bij ons en hebben ongeveer 5 minuten nodig om alles klaar te maken. Als u voor een stopcontact zorgt bij de voordeur of bij de buren, dan regelen wij de rest.

Er zal voor de jarige gezongen én gedanst worden. Kortom een feest voor iedereen omlijst met echte Partyhits!! Natuurlijk, als er een andere reden is, zetten we dat in de schijnwerpers. Dit bespreken we allemaal uitgebreid. Omdat we meestal in een woonwijk staan, zullen we ervoor zorgen dat we zo min mogelijk overlast veroorzaken en betrekken we de buurt er ook bij als ze komen kijken en zorgen we ervoor dat iedereen de gepaste afstand bewaart.

Prijzen zijn voor ruim 30 minuten vanaf slechts € 199,- binnen Gouda! We rijden maximaal 45 minuten buiten Gouda. De betaling dient na het feest contant te worden voldaan. Bij de prijs inbegrepen:
  • De Partybus Apparatuur
  • 1 zeer ervaren Superfuif Dj
  • 1 Knotsgekke Host en Entertainer
  • Rookmachines
  • ConfettiEen ultieme beleving in deze tijd waar iedereen vrolijk van wordt.