Bent u druk bezig met het organiseren van een schoolfeest met DJ?

Gelukkig hebben wij van Superfuif Music & Entertainment al jaren ervaring met het geven van échte feesten op diverse scholen. Of het nu gaat om een brugklasfeest, eindejaarsfeest of een schoolfeest voor de vakantie, wij regelen dat de leerlingen een fantastische avond hebben.

Wordt uw schoolfeest georganiseerd door leraren of in samenwerking met leerlingen? Laat ons meedenken en wij helpen u met het kiezen van het juiste licht, geluid en DJ. Aan de hand van onze website vullen wij uw wensen voor het schoolfeest in en krijgt u direct een prijsindicatie. Ook op het gebied van promotie of beveiliging werken wij graag samen met de feestcommissie.

Bij Superfuif Music & Entertainment is het ons doel om u als klant te ontzorgen. Wij verzorgen het totaalplaatje. Wij zorgen dat u de juiste apparatuur in huis haalt, bouwen deze op, zorgen voor een geschikte DJ en breken aan het eind ook weer af. Hierdoor heeft u geen omkijken meer naar de muziek en kunt u net als de leerlingen volop genieten van het schoolfeest!

Waarom Superfuif Music & Entertainment?

  • Vooraf al een duidelijke prijsindicatie
  • Getalenteerde en ervaren DJ’s
  • Een unieke lichtshow, ook voor thuis Uplights brengen elke locatie in feestsfeer
  • Goede en professionele geluidsset
  • Al onze DJ’s weten wat hip en trending is

Onze unieke werkwijze Bij Superfuif Music & Entertainment hanteren wij een unieke werkwijze.

Wij verhuren niet alleen het licht en geluid, maar verzorgen ook het licht en geluid voor u en boeken de meest passende DJ. Via onze unieke tool komen wij samen achter al uw wensen. Welke muziek wilt u horen en welke uitstraling wilt u aan de show geven? Als organisator hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het entertainment op uw feest. Op deze manier onderscheiden wij ons van verhuurbedrijven en de standaard drive-in DJ-shows. Uiteraard is een persoonlijk kennismakingsgesprek met ons altijd mogelijk, neem hiervoor direct contact met ons op.