Druk bezig met het organiseren van een schoolfeest met DJ?

Gelukkig hebben wij al jaren ervaring met het geven van échte feesten op vele scholen. Of het nu gaat om een brugklasfeest, eindejaarsfeest of een schoolfeest voor de vakantie, bij Superfuif Music & Entertainment regelen wij dat de leerlingen een fantastische avond hebben.

Word jullie schoolfeest georganiseerd door leraren of in samenwerking met leerlingen? Laat ons aanschuiven en wij helpen jullie met het kiezen van het juiste licht, geluid en DJ. Aan de hand van onze website vullen wij jullie wensen voor het schoolfeest in en krijgen jullie direct een prijsindicatie. Ook op het gebied van promotie of beveiliging staan werken wij graag met de feestcommissie samen.

Bij Superfuif Music & Entertainment is het doel de klant te ontzorgen. Wij verzorgen het complete plaatje. Wij zorgen dat jullie de juiste apparatuur in huis halen, bouwen deze op, zorgen voor een geschikte DJ en bouwen aan het eind ook weer af. Hierdoor hebben jullie geen omkijk meer naar de muziek en kunnen jullie net als de leerlingen van het schoolfeest genieten!

Waarom Superfuif Music & Entertainment?

  • Wij ontzorgen volledig in licht, geluid en DJ
  • Onze prijzen staan online en zijn zeer betaalbaar
  • Gegarandeerd de meest geschikte DJ
  • Een prachtige en kleurrijke lichtshow
  • Extra effecten mogelijk: confetti, verlichte dansvloer, enz…
  • Veiligheid en geluidsniveau worden vooraf besproken


Onze unieke werkwijze

Bij Superfuif Music & Entertainment hebben wij een unieke werkwijze. Wij verhuren niet alleen het licht en geluid, wij verzorgen ook voor jou ook het licht en geluid en boeken de meest bijpassende DJ. Via onze unieke tool komen wij samen achter al jullie wensen. Welke muziek willen jullie horen en wat voor uitstraling willen jullie aan de show geven? Als organisator hoef je, je geen zorgen meer te maken over het entertainment op je feest. Op de manier onderscheiden wij ons van verhuurbedrijven en de standaard drive-in DJ shows. Uiteraard is een persoonlijk kennismakingsgesprek met ons altijd mogelijk, neem hiervoor direct contact met ons op.