De grootste dag van je leven

Superfuif Music & Entertainment verzorgd de beste muziek en entertainment voor elk huwelijksfeest! Compleet in de sfeer en muziekstijl die jullie voor ogen hebben, gaat Superfuif ervoor zorgen dat jullie een onvergetelijke dag beleven waar jaren later nog over gesproken zal worden!

De dag wordt speciaal gepland en samengesteld volgens jullie wensen; of jullie een openingsdans willen, een eigen playlist met verzoeknummers willen samenstellen of de dj zijn gang willen laten gaan, alles is mogelijk! Superfuif beschikt over verschillende allround bruiloft dj's met jarenlange ervaring. Aan de hand van jullie wensen en vereisten, zullen we in overleg bepalen welke dj het beste bij jullie feest past.

Wij gaan jullie volledig ontzorgen van het belangrijkste component voor een geslaagde trouwdag!

Waarom Superfuif Music & Entertainment ?

Je kunt bij ons het volgende verwachten:

  • Volledige ontzorging van muziek & entertainment
  • Expertise binnen de entertainmentbranche
  • Flexibiliteit naar de wensen van jou als klant
  • ​Professionele licht- en geluidsinstallatie
  • ​Vooraf al een duidelijke prijsindicatie
  • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is mogelijk
  • Gemiddeld 9,7 bij ThePerfectWedding.nl

Het totaal concept

Jouw trouwfeest wordt van A tot Z verzorgd met het totaal concept van Superfuif Music & Entertainment. Van het verhuur van de licht- en geluidsinstallatie, tot het volledig managen van de installatie, muziek en dj.

Met de unieke tool op onze website, kun jij je feest al grotendeels samenstellen en met ons delen. Vanuit hier kunnen we een plan maken, die we vervolgens met jou informeren. Wanneer de details besproken en afgehandeld zijn, hoef jij je verder geen zorgen meer te maken. Wij verzorgen je trouwfeest precies zoals jij hem voor ogen hebt!

Uiteraard is een persoonlijk kennismakingsgesprek altijd mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.

Saxofonist

Wij staan in contact met een aantal zeer getalenteerde saxofonisten, die elk een eigen specialiteit hebben. Wil je liever een leuke achtergrondmuziek of heb je liever een saxofonist die er een echte show van maakt? Alle opties zijn bespreekbaar!

Sfeerverlichting locatie

Superfuif heeft verschillende mogelijkheden voor het voorzien van sfeervolle verlichting op locatie. Denk hierbij aan het verlichten van de entree, verlichting aan de binnenkant en verlichting aan de buitenkant.

Huwelijksbegleiding

Met de huwelijksbegeleiding van Superfuif Music & Entertainment kijken we mee naar de locatie van jullie trouwfeest en lopen we samen de mogelijkheden door zodat jullie trouwfeest volledig naar wens is.

Openingsdans mix

De mogelijkheid is er om het trouwfeest af te trappen met een spetterende ingestudeerde openingsdans mix. Hiervoor stellen wij een mix van verschillende passende nummers samen, wat voor een unieke openingsact zorgt voor jouw feest!

Kijk voor alle mogelijkheden bij de extra opties en neem contact op voor meer informatie! .

Hoe ziet jullie perfecte huwelijksfeest eruit?

Wij proberen onze klanten altijd een onvergetelijke ervaring mee te geven voor het belangrijkste feest van hun leven. Na de grote dag sturen we onze klanten altijd een korte vragenlijst door, waarin ze eventuele plus- en minpunten kunnen aangeven. Met deze informatie kunnen wij vervolgens de klantenervaring en service van onze diensten verbeteren.

Ben je benieuwd wat eerdere klanten van ons vinden? Bekijk dan onze recensies op ThePerfectWedding.nl.

Dit zeggen mensen over ons

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw trouwfeest?

Dan kun je vrijblijvend contact opnemen, waarna we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.