Festivals & Evenement

Superfuif music and entertainment beschikt over een grote voorraad aan apparatuur en know how om grote evenementen en of festivals te voorzien van alle techniek en licht ,geluid apparatuur.

Of het nu gaat om een popfestival met bands , een dance festival met Dj’s een evenement met artiesten of bijvoorbeeld een tentfeest, Wij beschikken over genoeg ervaring om uw evenement te bontzorgen en te voorzien van de beste apparatuur, arbeid, Dj’s enz.

Onze ervaring is al ruim 20 jaar , zo hebben wij meerder malen de jaarmarkt in Haastrecht voorzien van alle techniek war ruim 1500 personen genoten alle jaren van diverse bekende artiesten. Ook hebben wij Dance festival the house fabrique voorzien van alle techniek, dat begon bij de stroomvoorziening, kleine podium, Main stage , Alle termijn verlichting licht en geluid apparatuur.

Wij verzorgen ook Jaarlijks verschillende feesttenten volledig voorzien van licht en geluid apparatuur waar gemiddeld 2000 personen genieten van live bands en bekende artiesten.