Festivals & Evenement

Festivals & Evenementen Superfuif Music and Entertainment heeft een grote voorraad apparatuur en de benodigde kennis om grote evenementen en/of festivals te voorzien van alle technische benodigdheden en licht- en geluidsapparatuur.

Of het nu gaat om een popfestival met bands, een dancefestival met DJ's, een evenement met artiesten of bijvoorbeeld een tentfeest, wij hebben ruime ervaring om uw evenement te ontzorgen en te voorzien van de beste apparatuur, arbeid, DJ's, enz.

We hebben al meer dan 20 jaar ervaring. Zo hebben we meerdere keren de jaarmarkt in Haastrecht voorzien van alle techniek waar ruim 1500 personen genoten van diverse bekende artiesten. Ook hebben we het Dancefestival The House Fabrique voorzien van alle techniek, van de stroomvoorziening tot het kleine podium, Main Stage en alle benodigde verlichting, licht- en geluidsapparatuur.

Daarnaast verzorgen wij jaarlijks verschillende feesttenten, volledig voorzien van licht- en geluidsapparatuur, waar gemiddeld 2000 mensen genieten van live bands en bekende artiesten.