Op zoek naar een DJ voor op jouw examenfeest?

Geslaagd dit jaar of staat het op de planning? Goede reden voor een feest. Dit gebeurt jou (of uw zoon/dochter) niet elke dag en het mag uiteraard grootst gevierd worden. Of je nu slaagt voor het VMBO of Gymnasium, de blijdschap zal er niet minder om zijn.

Wij verzorgen graag een examenfeest zoals jij het graag wil. Groot feest in de tuin? Kleinschalig in de woonkamer? Het hele huis ombouwen (sorry pa&ma) ? Geen probleem. Bij ons vindt je altijd de betaalbare DJ, licht en geluid die past binnen jouw wensen en budget.

Wil je het wat groter aanpakken, wellicht samen met vrienden of vriendinnen? Wij kunnen je ook helpen aan bijv. fotografen. Ook een aftermovie behoort tot de mogelijkheden. Wellicht zul je die nodig hebben. 😉 Heb je al een DJ die wil draaien of gebruik je liever Spotify? Het is ook mogelijk om bij ons alleen de benodigde apparatuur te boeken. Neem daarvoor contact met ons op.

Waarom Superfuif Music & Entertainment?

  • Vooraf al een duidelijke prijsindicatie
  • Getalenteerde en ervaren DJ’s
  • Een unieke lichtshow, ook voor thuis
  • Uplights brengen elke locatie feestsfeer
  • Goede en professionele geluidsset
  • Al onze DJ’s weten wat hip en trending is

Onze unieke werkwijze

Bij Superfuif Music & Entertainment hebben wij een unieke werkwijze. Wij verhuren niet alleen het licht en geluid, wij verzorgen ook voor jou ook het licht en geluid en boeken de meest bijpassende DJ. Via onze unieke tool komen wij samen achter al jullie wensen. Welke muziek willen jullie horen en wat voor uitstraling willen jullie aan de show geven? Als organisator hoef je, je geen zorgen meer te maken over het entertainment op je feest. Op de manier onderscheiden wij ons van verhuurbedrijven en de standaard drive-in DJ shows. Uiteraard is een persoonlijk kennismakingsgesprek met ons altijd mogelijk, neem hiervoor direct contact met ons op.