Op zoek naar een DJ voor uw examenfeest?

Dit jaar geslaagd of staat dat op de planning? Dat is een uitstekende reden voor een feest. Dit is niet een dagelijkse gebeurtenis voor u (of uw zoon/dochter) en het verdient natuurlijk een grootse viering. Of u nu slaagt voor het VMBO of Gymnasium, de vreugde zal niet minder zijn.

Wij verzorgen graag een examenfeest precies zoals u dat wenst. Een groot feest in de tuin? Kleinschalig in de woonkamer? Het hele huis ombouwen (excuses aan de ouders)? Geen probleem. Bij ons vindt u altijd de betaalbare DJ, licht en geluid die binnen uw wensen en budget passen.

Wilt u het wat groter aanpakken, misschien samen met vrienden of vriendinnen? Wij kunnen u ook helpen met bijvoorbeeld fotografen. Een aftermovie behoort ook tot de mogelijkheden. Misschien heeft u die wel nodig. Heeft u al een DJ die wil draaien of gebruikt u liever Spotify? Het is ook mogelijk om bij ons alleen de benodigde apparatuur te boeken. Neem daarvoorcontact met ons op.

Waarom Superfuif Music & Entertainment?

  • Vooraf al een duidelijke prijsindicatie
  • Getalenteerde en ervaren DJ’s
  • Een unieke lichtshow, ook voor thuis Uplights brengen elke locatie in feestsfeer
  • Goede en professionele geluidsset
  • Al onze DJ’s weten wat hip en trending is

Onze unieke werkwijze Bij Superfuif Music & Entertainment hanteren wij een unieke werkwijze.

Wij verhuren niet alleen het licht en geluid, maar verzorgen ook het licht en geluid voor u en boeken de meest passende DJ. Via onze unieke tool komen wij samen achter al uw wensen. Welke muziek wilt u horen en welke uitstraling wilt u aan de show geven? Als organisator hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het entertainment op uw feest. Op deze manier onderscheiden wij ons van verhuurbedrijven en de standaard drive-in DJ-shows. Uiteraard is een persoonlijk kennismakingsgesprek met ons altijd mogelijk, neem hiervoor direct contact met ons op.