DJ en Drive-in Show op jouw Sportvereniging

Kan jouw sportvereniging een DJ met veel ervaring en de beste apparatuur gebruiken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Superfuif Dj’s and entertainment zorgt al sinds jaren voor de gaafste feesten op elke sportvereniging. Of het nu gaat om jouw voetbalclub, hockeyclub, tennisclub, volleyballclub of welke sportvereniging dan ook, met onze sport edition show staan garant voor een geweldig feest!

Willen jullie een gezellige avond met barbecue, en vervolgens feestelijk afsluiten met een feestavond? Of zijn jullie op zoek naar de muzikale invulling voor wellicht een feesttent op het terrein van jullie sportvereniging? Voor elke gelegenheid biedt Superfuif een oplossing. Van kleine, intieme feesten met 30 man, tot volledig omgebouwde feesttenten en kantines met 800 man, niks is onze DJ’s te gek!

Door de jarenlange ervaring die wij als DJ intussen hebben opgebouwd, weten wij precies wat er nodig is op de feestavond van jullie sportvereniging.Wij zorgen dat de Dj perfect bij je past, en waar je een goed gevoel bij hebt.

Wij draaien wat jullie willen horen

Op geen enkel feest liggen de leeftijdsverschillen zó ver uit elkaar als bij een sportvereniging. Dat vraagt een groot inlevingsvermogen van de DJ in kwestie. Daarom vinden wij het leuk, om verzoekplaatjes uit het publiek zoveel mogelijk te gebruiken. Wij krijgen vaak vragen zoals “wat is jullie muziekstijl”? Onze muziekstijl, daar luisteren we thuis wel naar. Op jullie feestavond is het júllie muzieksmaak, die telt. Taak voor de DJ is om daarin een zo goed mogelijke balans te maken: Voor elk wat wils!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?