Armand Faaij

Ik ben Armand Faaij , oprichter en bedenker van Superfuif.  Ik ben geboren in 1986 te Gouda.

Ik ben vanaf mijn 10e levensjaar al bezig met muziek, DJ-en en licht- en geluidsapparatuur. Al snel draaide ik al op de basisschool wat door ging op de middelbare school en daar met veel plezier met een aantal klasgenoten al de schoolfeesten draaide; weliswaar ook op andere locaties.

Verjaardagen en bruiloften kwamen ook steeds vaker als 14 jarige jongen op mijn pad. Deze pakte ik natuurlijk zenuwachtig als ik was al aan. Altijd feest en gezellig waar ik van veel mensen complimenten kreeg, wat ook weer resulteerde vragen voor nieuwe feesten.

Jarenlang draaide ik op veel plekken en veel verschillende feesten. Met alle CD-koffers en apparatuur van toen. Uiteindelijk met een aantal collega’s gaan samenwerken waardoor we erg groot werden voor ons begrip en veel professioneler werden. Toch bleef de wens ooit echt zelf een bedrijf te hebben waar ik als jongen al van droomde. In 2014 ontstond het idee voor Superfuif met ons befaamde logo. Met een tiental feesten van vaste klanten van vroeger ging ik solo op pad. Met de ervaring van de jaren ervoor kreeg ik snel weer nieuwe opdrachten en klanten, maar nu klanten die geïnteresseerd waren in Superfuif. De zaken gingen erg goed, kreeg veel aanbod van feesten dat ik het niet alleen kon. Kevin Hofstede sloot zich aan bij de club, een trouwe DJ die net zoveel ervaring heeft als ik.

Op 1 juli 2015 ben ik een officieel bedrijf gestart genaamd Superfuif Music and Entertainment mét een inschrijving bij de KvK. Wat een droom! Op 1 juli 2016 hebben we officieel onze vaste baan opgezegd en 200% inzet gegeven aan het bedrijf. Vanaf dat moment zijn de opdrachten elk jaar weer verdubbeld, hebben we alle apparatuur vernieuwd en zijn we van 1 show gegroeid naar wel 8 shows in 2018. Medio 2019 is Kevin fulltime zich gaan inzetten voor Superfuif, waar ook een aantal freelance DJ’s  zich al een aantal jaren inzetten voor het bedrijf om soms 4 boekingen op 1 avond weg te werken.

Waar ik voor sta: eerlijkheid, netjes werken, afspraken na komen en kwaliteit leveren. Resultaat is een waarde waar we van dromen!

Kevin Hofstede

Ik ben Kevin Hofstede geboren in 1987 te Gouda. Ik ben als DJ begonnen bij Superfuif, maar al snel deed ik verschillende werkzaamheden achter de schermen.

Mijn liefde muziek begon al op vroege leeftijd, altijd stond er muziek aan in huis. En begon al snel met het verzamelen van cd’s, gevarieerd van Michael Jackson tot Thunderdome. Toen ik een jaar of 8/9 was gaf ik op mijn zolderkamer al feesten voor klasgenoten. Ik had toen een 5 cd wisselaar met twee grote boxen, en allerlei lichteffecten zoals een spiegelbol en stroboscoop. Vanaf een jaar of 12 werd het wat serieuzer, en kocht mijn eerste DJ set. En de feesten verhuisden naar een schuur van een klasgenoot. Met die klasgenoot ging ik ook samen draaien op diverse feesten, denk hierbij aan verjaardagen, voetbalkantines en schoolfeesten.  Toen ik een jaar of 16 was ging ik ook steeds meer draaien op bekendere locaties van regio Gouda zoals City Life, Woodies, Loose End, De Tunnel, en dat waren vaak feesten in de EDM.

Op mijn 17e kreeg ik een vaste draai plek samen met een vriend van mij in Gouda bij Grand Café New Orleans en later Happy Days. Omdat we samen waren deden we tussendoor ook veel eigen feesten zoals verjaardagen en bruiloften.  Toen deze tent failliet ging, gingen wij direct aan de bak bij Café De Keyser in Haastrecht. Dat duurde ook een jaar of twee, en toen gingen we ons echt focussen op eigen klussen. Heel wat feesten en discotheken door heel het land gedaan, we hadden zelfs boekingen in Duitsland en Zweden.

Maar net zoals mijn eerste samenwerking op school, ging mijn partner zijn eigen weg, en kreeg een baan waar hij in de weekenden moest werken, dus de combinatie met het draaien was niet haalbaar.

En toen kwam ik op mijn 27e  via mijn neef bij Superfuif terecht. En daar draai ik wekelijks diverse feesten mee. Van voetbalkantines tot aan grote evenementen, zoals feesttenten en jaarmarkten.  Met meer dan 150 boekingen per jaar, is geen een weekend het zelfde!