Bekijk hier de extra apparatuur die u kunt boeken met uw show

DJ Meubel inustieel klein

Compact dj meubel met drie banners en zwarte plank, geschikt voor de kleinere feesten, verjaardagen, huisfeesten, winkels, etc.

DJ Meubel industrieel groot

Standaard Superfuif meubel, met 4 banners en zwarte plank, geschikt voor de grotere feesten, bruiloften, voetbalfeesten etc.

DJ Meubel Chesterfield zwart/wit

Luxe DJ meubel met chesterfield look. te boeken in het zwart of wit. geschikt voor bruiloften, bedrijfsfeesten, 

DJ Meubel Vintage

Dj meubel met vintage look. Geschikt voor 60’s/70’s/80’s feesten Ook geschikt voor platenspelers, voor het draaien van vinyl

DJ Meubel TV inclusief laptop

Zeer fraai afgewerkte DJ meubel met 55inch LED scherm voor het vertonen van video’s / foto’s. Geschikt voor bruiloften, feesten met presetatie etc.

Speakerset klein

Speakerset groot

Pioneer All in one set

Pioneer Nexus Set

Fourbar op statief

Licht effect op DJ meubel

Led Aircone

Deze aircone is liefst 210cm  hoog en wordt verlicht door LED’s, waardoor u via RGB kleurenmenging alle kleuren kunt krijgen die u wilt. Naast een geluidsgestuurde modus kunt u de aircone ook via DMX besturen, zodat u de ultieme controle heeft over de kleuren. 

Rookmachine inclusief vloeistof

Movinghead op zuil zwart/wit

De zuilen zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten (150cm/175cm). De zuil bestaat uit 4 buizen afgewerkt met een witte hoes die verlicht kan worden door een flat par vanuit de bodem van de zuil. Op de zuil staat een movinghead die alle kanten op draait, en ook bepaalde posisities kan uitlichten. De movinghead projecteerd ook talloze grobo’s in talloze kleuren. Een echte eye-catcher van een mooie show/

Halve spiegelbol op zuil

De ouderwetse roterende spiegelbol is verkrijgbaar op zuilen van 150cm of 175cm. Geschikt voor de retro feesten.

Uplights

Deze uplights kunnen meelopen met de geboekte show, maar kiest u voor een standaard kleur is dat ook mogelijk. De uplights kun je zowel binnen als buiten gebruiken. Zeker een aanrader voor de grotere lokaties.

Draadloze Microfoon

Sterrendoek 6×3 meter wit licht inclusief statieven

TV op statief

LED verlichte dansvloer 4×4 meter

Truss Carre 5x5x3 meter