SuperFuif DJ's & Entertainment

Superfuif.com Is een Veelzijdig bedrijf Die voornamelijk gespecialiseerd is in Music,Dj's,entertainment & instal. Alles op het gebied van professioneel Audio,light,electric & vision.Montage en verhuur.Waar de meeste techniek stop gaat superfuif.com verder.Ook kunnen wij met gemak op 4 locaties staan met de kwaliteit die superfuif belooft.
SuperFuif  DJ's & Entertainment
SuperFuif DJ's & Entertainment1 week ago
‼️Superfuif Show 8 White Edition‼️

Gaan jullie trouwen? Of willen jullie gewoon een spetterend feest geven met wat extra’s? Ga dan voor onze unieke Show 8 White Edition! Voor feesten tot 500 man. Bij deze show zit de unieke video booth, waarbij je foto’s en/of filmpjes kan laten afspelen. Interesse? Kijk op onze site www.superfuif.com en laat je verrassen!
SuperFuif  DJ's & Entertainment
SuperFuif  DJ's & Entertainment
SuperFuif DJ's & Entertainment2 weeks ago
De drukste maand van Superfuif Music & Entertainment is voorbij gevlogen. Wij kijken terug op een super september, met als hoogtepunt The House Fabrique Festival op Goudasfalt. Voor ons een grote maar zeker een leuke uitdaging!! Samen met DG Sound hebben we twee mooie stages mogen bouwen en verzorgen van de techniek. Wij kijken met trots terug op dit mooie weekend. En willen de organisatie van The House Fabrique nogmaals bedanken voor de leuke opdracht.
SuperFuif  DJ's & Entertainment
SuperFuif DJ's & Entertainment3 weeks ago
⚠️Nieuwe Website⚠️

Afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest met het verbeteren en vernieuwen van onze website.
Zo staan al onze nieuwe shows er overzichtelijk op, en u kunt nu gemakkelijk een extra optie bij voegen.
Ook hebben wij een unieke boekingstool samengesteld voor het boeken van een show.
Neem gerust een kijkje op de nieuwe site van Superfuif Music & Entertainment

Www.superfuif.com

Delen word gewaardeerd
SuperFuif  DJ's & Entertainment
SuperFuif DJ's & Entertainment3 weeks ago
Wij staan vandaag in Lekkerkerk op de Trouwbeurs T’Groene hart in Fletcher Hotel De Witte Brug. Kom gezellig langs en laat je verrassen.
SuperFuif  DJ's & Entertainment
SuperFuif DJ's & Entertainment3 weeks ago
‼️GEZOCHT‼️

Dj’s/Chauffeurs/ op/afbouwers
Wegens het groeiende aantal opdrachten voor Superfuif Music & Entertainment, zijn wij op zoek naar mensen om ons team te komen versterken. Ben jij een allround DJ die het publiek goed kan aanvoelen? Of ben jij iemand die het leuk vind om shows op en af te bouwen? En ben jij in het bezit van een KVK?
Stuur dan een e-mail met jouw gegevens naar info@superfuif.com.

Delen word gewaardeerd ❤️

Met muzikale groet

Het Superfuif team
SuperFuif  DJ's & Entertainment
SuperFuif DJ's & Entertainment4 weeks ago
Afgelopen vrijdag hadden wij weer een paar mooie bruiloften in de agenda staan! Een heerlijke nazomer zonnetje en vrolijke mensen, zorgden voor een topsfeer. Komende zaterdag staan wij in Fletcher Hotel De Witte Brug, voor de jaarlijkse Trouwbeurs T’ Groene hart.
Kom gezellig een kijkje nemen, en laat je verrassen.