We zien het gelukkig steeds vaker, de trouwceremonie wordt steeds persoonlijker. Bruidsparen schrijven zelf hun huwelijksbelofte of een familie verteld een kort verhaal. Maar ook muziek speelt een steeds belangrijkere rol tijdens de ceremonie en daar helpen wij van Superfuif Music & Entertainment natuurlijk graag bij.

Muziek kan het zoveel persoonlijker maken

Goed, nu wil je natuurlijk graag weten wat wij bedoelen maar wij kunnen dat snel duidelijk maken. Wij blikken terug naar een ceremonie in 2002, eentje die je waarschijnlijk nog wel kan herinneren. De ceremonie van Willem Alexander en Maxima. Haar vader mocht niet bij het huwelijk aanwezig zijn. Tijdens de trouwceremonie werd de Argentijnse tango ‘Adios Nonino’ gespeeld. Het trillende lipje, de blikken en de tranen. Het was ongekend persoonlijk.

Kies het juiste nummer

Met muziek kun je de trouwceremonie dus bijzonder maken. Een keuze maken is echter lastig, er zijn zoveel mooie nummers. Om het juiste nummer te kiezen moet je een selectie gaan maken. Het gaat om de tekst, melodie en natuurlijk die herinnering die jullie samen hebben. Hierna houd je een mooi lijstje over en dan kun je een keuze maken voor dat ene nummer.

Extra leuk
Jullie kunnen natuurlijk beide je eigen nummer kiezen en dit als verrassing houden tot de ceremonie.

Live muziek maakt het extra bijzonder

Wil je graag het origineel horen? Dan zorgen wij ervoor dat de juiste CD klaar ligt. Maar je kunt het makkelijk extra bijzonder maken. Heb je muzikale familie of vrienden? Vraag dan of zij het voor je op willen voeren. Of wellicht willen ze een speciaal lied voor jullie ten gehore brengen. Uiteraard kun je bij ons ook een solist of band inhuren, neem contact op voor de mogelijkheden.

Muziek op het juiste moment tijdens de ceremonie

Bij de binnenkomst, tijdens het ondertekenen van de trouwakte of bij het verlaten van de zaal. Er zijn veel verschillende momenten tijdens de ceremonie om muziek te draaien. Daarnaast kan het ook fijn zijn om even een rustmoment in te lassen en te genieten van de mooie muziek. Neem een voorbeeld aan onze koninklijke familie, dat kunnen jullie ook!