Opzoek naar een DJ voor op jullie huwelijksfeest?

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen! Een perfect huwelijksfeest?  Met precies de sfeer en muziek die jullie willen. Superfuif Music & Entertainment zorgt ervoor. Alles verloopt volgens jullie persoonlijke wensen. Welke muziek willen jullie horen? Willen jullie een openingsdans? Wel of geen verzoeknummers? Ook het volume van de muziek bepalen jullie zelf.

Superfuif Music & Entertainment beschikt over meerdere ervaren allround bruiloft DJ’s. Na het doorspreken van jullie huwelijksfeest boeken wij de meest bijpassende bruiloft DJ. Wij letten natuurlijk op jullie muziekkeuze, maar ook op de stijl zoals jullie die wensen.

Willen jullie graag meer informatie? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunnen jullie ook meteen aan de slag op onze website en zelf alvast een feest samenstellen. Bovendien krijgen jullie dan direct een prijsindicatie!

Waarom Superfuif Music & Entertainment ?

  • Unieke sfeervolle lichtshow
  • Een ervaren en representatieve bruiloft DJ
  • Openingsdans, verzoeknummers… Geen probleem!
  • Professionele en goede geluidsset
  • Vooraf al een duidelijke prijsindicatie
  • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is mogelijk
  • Gemiddeld 9,7 bij ThePerfectWedding.nl


Onze unieke werkwijze

Superfuif Music & Entertainment heeft een unieke werkwijze.  Wij verhuren niet alleen het licht en geluid, wij verzorgen ook voor jou het licht en geluid en boeken de meest bijpassende bruiloft DJ. Via onze unieke tool komen we samen achter al jullie wensen. Welke muziek willen jullie horen en wat voor uitstraling willen jullie aan de show geven? Als bruidspaar hoef je je geen zorgen meer te maken over het entertainment op je bruiloft. Op deze manier onderscheiden wij ons van verhuur bedrijven en de standaard drive-in DJ shows. Uiteraard is een persoonlijk kennismakingsgesprek altijd mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.


Hoe zou jullie huwelijksfeest eruit kunnen zien?

Uiteraard vinden wij de mening van onze klanten erg belangrijk. Na afloop van het feest sturen wij een korte vragenlijst toe. Met behulp van de ontvangen feedback van klanten kunnen wij onze diensten constant verbeteren. Zo hebben wij onlangs ons aanbod vergroot met kleurrijke uplights en stoere moving heads. Zo maken wij samen met jou de beleving compleet.

Ben je benieuwd wat eerdere klanten van ons vinden? Bekijk dan onze recensies op ThePerfectWedding.nl.

Ook overtuigd?

Stel direct uw bruiloft samen Neem contact op