Onze mogelijkheden

Laat je op deze pagina verassen van alle mogelijkheden die je kan boeken op jouw feest of evenement. Speciaal voor jullie hebben we alles netjes op een rijtje gezet. Al deze opties zijn allemaal terug te vinden in de Bookingstool.

Speciaal voor bruidsparen – Huwelijksbegleiding!

Bruidsparen kunnen bij ons kiezen voor huwelijksbegleiding. Dat wil zeggen dat wij mee gaan naar de trouwlokatie om advies te geven. En op deze manier samen tot een perfect huwelijksfeest te komen. Ook zullen we bij ons op kantoor ongeveer een maand voor de trouwdatum alles nog een keer doorgenomen worden.

Speciaal voor bruidsparen – Jouw openingsdans volledig gemixt!

Wij kunnen een unieke openingsdans voor een bruidspaar in elkaar mixen. Zodat het 1 grote openingsdans word me meerdere nummers.

De digitale Request App voor jouw gasten!

Met deze interactieve special geven als het ware onze muziekbibliotheek aan de gasten op een feest. De gasten kunnen door middel van een App nummers aanvragen, en die krijgen wij dan binnen op os systeem. Wij kunnen de nummers accepteren en/of weigeren. Dus heeft u het liever een beetje gecensureerd, is dt geen probleem.

De topper! Verzoekkaartjes inclusief pennen voor jouw gasten

Met de verzoekkaartjes kunnen de gasten hun muzikale wensen indienen bij de DJ. En zo kan de DJ in combinatie met de verzoekjes er een groot feest van maken.

Nieuw! De Foute uur knop – Een succes op ieder feest

De foute uur knop is een leuke toevoeging op elk feest. Wij geven dan door middel van de Request App de muziek uit handen. En de gasten kunnen dan door middel van de rode knop kiezen of ze een nummer door willen laten spelen, of door naar het volgende nummer willen. Er zit wel een minimale tijd van een minuut op, zodat iedereen van zijn of haar nummer kan genieten. Het is erg leuk om dat bijvoorbeeld twee of drie keer per avond een half uur te doen. Dat in combinatie met een DJ, gegarandeerd feest!

Snappshot – De Foto App voor jouw feest

U denkt misschien dat Snappshot een ingewikkeld systeem is waar duizenden uren aan programmeerwerk aan vooraf zijn gegaan. Oke, dat laatste is wel waar maar eigenlijk is het systeem erg eenvoudig. Het werkt als volgt. Snappshot is opgebouwd uit drie compartimenten de app, de MySnappshot omgeving en het achterliggende systeem. Het systeem verbindt de app met MySnappshot zodat er een continue stroom aan content naar het scherm gestuurd kan worden zonder vertraging. Wanneer mensen de app op hun telefoon installeren en een foto maken, wordt de foto naar MySnappshot gestuurd. In een fractie van een seconde schaalt dit systeem het beeld automatisch bij in verschillende formaten. Omdat er verschillende formaten bestaan zal de fotofeed altijd als een keurige puzzel in elkaar vallen en er altijd aantrekkelijk en dynamisch uit blijven zien. En in een oogwenk is de verzonden foto van MySnappshot naar het scherm gestuurd zodat deze zichtbaar wordt in de feed. De fotocollage ververst zichzelf automatisch met de nieuwste beelden.

Live artiesten

Wij werken veel samen met diverse artiesten, denk aan saxofonisten, percussionisten, violisten en vele anderen artiesten. Deze artiesten kunnen met de DJ meespelen, zo krijg je een extra op de DJ. Maar ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een saxofonist solo tijdens het diner te laten spelen. Zeker een aanrader als u meer dan alleen een DJ wilt.

Live Zanger/Zangeres

Wij hebben meerdere live zangers/zangeressen in ons bestand staan. u kunt kiezen voor gezellige Hollandse zanger, die meerdere sets per avond zingt. Maar wilt u liever een zanger/zangeres die samen met de DJ een unieke set neerzetten. dat kan ook! Vraag naar de mogelijkheden en laat u verassen!

Bedrukte spandoek in DJ meubel (voor show 1 t/m 3)

Wilt u een DJ meubel bedrukken met een zelf gekozen logo/foto? Wij kunnen alle gewenste afbeeldingen combineren met onze industriële DJ Booths.

Jouw favoriete videoclips op feest

Wij hebben in onze muziekbibliotheek duizenden videoclips staan, deze kunnen worden afgespeeld op onze videoschermen.

Meezingen op alle hits – Karaoke voor jouw!

Wilt u tijdens uw evenement een uurtje karaoke zingen? Dat is bij Superfuif Music & Entertainment mogelijk. Wij leveren de karaoke versies van meer dan 2000 nummers die u mee kunt zingen.

Specials effect Co2 Handheld – Veras je gasten

De Co2 handheld is een leuke special voor de grotere feesten en partijen. De Dj en zijn assistent kunnen deze gebruiken om de muziek een extra boost te geven Zodat de gast een extra dimensie krijgt door het effect van de Co2.

Super LED Foam sticks

Deze sticks zijn 48cm lang en knipperen in de kleuren rood,groen,blauw.

Spetterende Silent Disco

Wilt u heel veel feest en weinig geluid, neem dan onze silent disco. Meer dan 400 koptelefoons beschikbaar. Iedereen danst de sterren van de hemel zonder dat u de muziek hoort, een leuk moment om te zien en mee te maken.

Tip’ meerdere Dj’s kunnen op dit feest draaien, de koptelefoons hebben 3 kanalen, zo kun je drie verschillende soorten muziek afspelen. Vaak word gekozen voor 2 dj’s en 1 externe muziekbron zoals Spotify.