Onze mogelijkheden

Laat u op deze pagina verrassen door alle mogelijkheden die u kunt boeken voor uw feest of evenement. Speciaal voor u hebben we alles netjes op een rijtje gezet. Al deze opties zijn terug te vinden in onze Bookingstool.

Speciaal voor bruidsparen - Huwelijksbegeleiding!

Als bruidspaar kunt u kiezen voor huwelijksbegeleiding. Dat betekent dat wij meegaan naar de trouwlocatie om advies te geven en samen tot een perfect huwelijksfeest te komen. Ongeveer een maand voor de trouwdatum zullen we ook nog een keer alles doornemen op ons kantoor.

Speciaal voor bruidsparen - Jouw openingsdans volledig gemixt!

Wij kunnen een unieke openingsdans voor een bruidspaar mixen, zodat het één grote openingsdans wordt met meerdere nummers.

De digitale Request App voor uw gasten!

Met deze interactieve feature geven we als het ware onze muziekbibliotheek aan de gasten op uw feest. Gasten kunnen via een app nummers aanvragen, die wij dan binnen krijgen op ons systeem. Wij kunnen de nummers accepteren en/of weigeren, dus als u het liever een beetje gecensureerd wilt hebben, is dat geen probleem.

De topper! Verzoek Kaartjes inclusief pennen voor uw gasten

Met de verzoek kaartjes kunnen uw gasten hun muzikale wensen indienen bij de DJ. Zo kan de DJ in combinatie met de verzoekjes er een groot feest van maken.

Nieuw! De Foute Uur knop - Een succes op ieder feest

De Foute Uur knop is een leuke toevoeging op elk feest. Hierbij geven we via de Request App de muziek uit handen aan de gasten. Gasten kunnen door middel van de rode knop kiezen of ze een nummer willen laten doorspelen of naar het volgende nummer willen gaan. Er zit wel een minimale tijd van een minuut op, zodat iedereen van zijn of haar nummer kan genieten. Het is erg leuk om dit bijvoorbeeld twee of drie keer per avond een half uur te doen. In combinatie met een DJ is dit gegarandeerd feest!

Snappshot - De Foto App voor uw feest

U denkt misschien dat Snappshot een ingewikkeld systeem is waar duizenden uren aan programmeerwerk aan vooraf zijn gegaan. Oke, dat laatste is wel waar, maar eigenlijk is het systeem erg eenvoudig. Het werkt als volgt: Snappshot bestaat uit drie compartimenten: de app, de MySnappshot omgeving en het achterliggende systeem. Het systeem verbindt de app met MySnappshot, zodat er een continue stroom aan content naar het scherm gestuurd kan worden zonder vertraging. Wanneer mensen de app op hun telefoon installeren en een foto maken, wordt de foto naar MySnappshot gestuurd. In een fractie van een seconde schaalt dit systeem het beeld automatisch bij in verschillende formaten. Omdat er verschillende formaten bestaan, zal de fotofeed altijd als een keurige puzzel in elkaar vallen en er altijd aantrekkelijk en dynamisch uitzien. En in een oogwenk is de verzonden foto van MySnappshot naar het scherm gestuurd, zodat deze zichtbaar wordt in de feed. De fotocollage ververst zichzelf automatisch met de nieuwste beelden.

Live artiesten

Wij werken veel samen met diverse artiesten, zoals saxofonisten, percussionisten, violisten en vele andere artiesten. Deze artiesten kunnen met de DJ meespelen, zodat u meer dan alleen een DJ heeft. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een saxofonist solo tijdens het diner te laten spelen. Zeker een aanrader als u meer wilt dan alleen een DJ.

Live Zanger/Zangeres

Wij hebben meerdere live zangers/zangeressen in ons bestand staan. U kunt kiezen voor een gezellige Hollandse zanger, die meerdere sets per avond zingt. Maar wilt u liever een zanger/zangeres die samen met de DJ een unieke set neerzet, dan kan dat ook! Vraag naar de mogelijkheden en laat u verrassen!

Bedrukte spandoek in DJ meubel (voor show 1 t/m 3)

Wilt u een DJ meubel bedrukken met een zelfgekozen logo/foto? Wij kunnen alle gewenste afbeeldingen combineren met onze industriële DJ Booths.

Jouw favoriete videoclips op feest

In onze muziekbibliotheek hebben we duizenden videoclips die kunnen worden afgespeeld op onze videoschermen.

Meezingen op alle hits - Karaoke voor u!

Wilt u tijdens uw evenement een uurtje karaoke zingen? Dat is bij Superfuif Music & Entertainment mogelijk. Wij leveren de karaoke versies van meer dan 2000 nummers die u kunt meezingen.

Specials effect Co2 Handheld - Verras uw gasten

De Co2 handheld is een leuke special voor grotere feesten en partijen. De DJ en zijn assistent kunnen deze gebruiken om de muziek een extra boost te geven, zodat de gasten een extra dimensie krijgen door het effect van de Co2.

Super LED Foam sticks

Deze sticks zijn 48 cm lang en knipperen in de kleuren rood, groen en blauw.

Spetterende Silent Disco

Wilt u veel feesten en weinig geluid? Neem dan onze silent disco. We hebben meer dan 400 koptelefoons beschikbaar. Iedereen danst de sterren van de hemel zonder dat u de muziek hoort, een leuk moment om te zien en mee te maken.

Tip: Meerdere DJ's kunnen op dit feest draaien. De koptelefoons hebben 3 kanalen, dus u kunt drie verschillende soorten muziek afspelen. Vaak wordt gekozen voor 2 DJ's en 1 externe muziekbron zoals Spotify.

LedVloer / Verlichte Dansvloer huren

Herinnert u zich bijvoorbeeld nog de nostalgische beelden uit de film van Saturday Night Fever nog? Ga los net als John Travolta of Olivia Newton John in de oude tijd van glitter, wijde pijpen en plateauzolen. Met een Verlichte Dansvloer van Verlichtedansvloer.com bezorgt u uw gasten een heerlijk gevoel, met een LED Verlichte Dansvloer van lopende patronen en kleuren. Niet alleen voor disco-classics zijn wij uw aangewezen partner, evenzeer bij andere niet disco-gerelateerde evenementen helpen wij u graag! Door onze jarenlange ervaring weten wij dat er veel mogelijkheden zijn met betrekking tot vorm, hoogte en oppervlakte. Wij zullen er dus alles aandoen om de sfeerbeleving van uw gasten positief te beïnvloeden door middel van een kleurrijke attractie. Door de enorme aantrekkingskracht van onze Verlichte Dansvloer zal iedereen zodoende een dansje willen maken bij uw evenement. Uw Verlichte Dansvloer huren doet u dus bij ons!