Met elk bruidspaar houden wij een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo’n gesprek vinden wij belangrijk en wij leggen je graag uit waarom. Ook vertellen wij wat er tijdens zo’n gesprek besproken wordt. Het kennismakingsgesprek is altijd geheel vrijblijvend en gratis.

Waarom een gesprek

De meeste bruidsparen spreken wij voor het eerst naar aanleiding van onze website. Via de e-mail is het lastig voor jullie om te bepalen met wie jullie te maken hebben. Met behulp van een kennismakingsgesprek leren jullie ons kennen en wij jullie. Onder het genot van een drankje bespreken we graag jullie wensen, qua muziekstijl maar ook qua DJ show. Wij bieden diverse shows aan en daarbij nog vele aanvullingen zoals een saxofonist. Wij laten deze graag in actie zien. Ook bekijken wij de locatie, de meeste in de regio kennen wij en bespreken wij de gasten. Samen met hun, jullie en onze DJ maken wij het feest tenslotte. Ook laten wij, indien gewenst wat horen van onze DJ’s, zo hebben jullie gelijk een idee hoe de DJ draait.

Onze handige tips en ervaringen

Omdat wij al een paar jaar ervaring hebben, delen wij graag onze eerdere ervaringen en tips. Sommige bruidsparen willen bijvoorbeeld graag een openingsdans, hierbij kunnen wij assisteren met een speciale muziekmix of het adviseren van een dansschool. Voor familie en vrienden die stukjes hebben, hebben wij uiteraard ook tips, daarom werken wij vaak samen met de ceremoniemeester. Zo blijft het voor jullie een verrassing! Zo hebben wij nog veel meer bruikbare tips. Ideaal toch?

Prijzen en afspraken

Nadat wij alle mogelijkheden hebben besproken, geven wij jullie onze prijzen mee. Ook sturen wij achteraf per e-mail een notulen met daarin alle afspraken en wensen van jullie. Dit voorkomt verrassingen achteraf. Jullie hebben daarna de tijd om rustig na te denken over wat jullie willen en kunnen daarna contact met ons opnemen om een definitieve offerte op te vragen.

Kort samengevat

[ssticklist]

  • Kennismaking met elkaar
  • Wensen qua muziek en artiesten bespreken
  • Planning van de avond doornemen
  • Onze DJ shows doornemen
  • Extra mogelijkheden bekijken, bijvoorbeeld confetti
  • All-in prijzen delen

[/ssticklist]
Zijn jullie overtuigd over de meerwaarde van zo’n gesprek? Neem dan contact met ons op en wij plannen binnenkort een afspraak. Dit kan op locatie, maar ook bijvoorbeeld via Skype! Wij staan ook regelmatig op bruidsbeurzen en trouwlocaties met demo’s, de datums vind je hier.