Een bruiloft zonder muziek, wat ons betreft is het onmogelijk. Wij schreven al eerder over muziek bij de ceremonie en tijdens het huwelijksfeest. Maar er zijn natuurlijk vaker momenten waarop je muziek wilt horen tijdens een bruiloft. Wij hebben onze bruiloft DJ’s gevraagd hun top 5 te delen voor de entree, de openingsdans en het huwelijksfeest.

Liedjes voor de bruiloft DJ

Er zijn ongekend veel nummers om te draaien voor een bruidspaar. Maar de keuze van een liedje is natuurlijk ook erg persoonlijk. Daarom vragen wij aan jullie vooraf een lijst met muziek aan te leveren die jullie graag willen horen of juist niet. We helpen jullie in deze blog post op weg met 3 keer een top 5 bruiloftsliedjes. Voor de entree, de openingsdans en voor het huwelijksfeest zelf.

Top 5 bruiloftsliedjes voor jullie bruiloft entree

De keuze voor het nummer tijdens jullie entree is vaak een rustig en persoonlijk. Het zijn rustige nummers waardoor meteen een intieme sfeer ontstaat. Door muziek van nu te kiezen geef je er toch een leuke draai aan. Onze top 5:

 1. John Legend – All of Me
 2. Bruno Mars – Marry You
 3. Ellie Goulding – Love me like you do
 4. Ed Sheeran – Thinking out loud
 5. Jason Mraz – Hello, You beautiful thing

Top 5 liedjes voor een originele openingsdans

Het nummer dat hier wordt gekozen door bruidsparen is vaak nog gevoeliger. Een traantje wordt dan ook vaak weggepinkt door familie en vrienden.  Maar als je echt meteen wil beginnen met een feest, kies dan voor een recent up tempo nummer! Wij geven de voorkeur aan deze top 5:

 1. Carly Rae Jepsen – I really like you
 2. Adele – Make you feel my love
 3. Blof – Alles is liefde
 4. Robbie Williams – She’s the one
 5. The Baseballs – Umbrella

Top 5 bruiloftsliedjes voor tijdens het huwelijksfeest

Onze bruiloft DJ’s stemmen de muziek natuurlijk af op de sfeer van de avond. Eerder schreven wij ook al welke muziek er past bij jullie bruiloft. Maar wat moet je doen als je niet echt een thema hebt op de je bruiloft? Dan helpen wij jullie natuurlijk graag. Hierbij onze top 5 ‘trending’ nummers waarmee gegarandeerd de dansvloer gevuld wordt.

 1. Kenny B – Parijs
 2. Kygo – Stay
 3. Pharell Williams – Happy
 4. OMI – Cheerleader
 5. Nielson – Sexy als ik dans

Onze bruiloft DJ’s helpen je graag

Onze bruiloft DJ’s helpen jullie graag voor een perfecte dag. Wij denken graag met jullie mee voor de muzikale invulling van jullie bruiloft. Neem contact met ons op voor vragen of stel meteen jullie huwelijksfeest samen. Succes!

[scbutton link=”http://superfuif.com/feest-met-dj-samenstellen/?partyformprefilltype=Huwelijksfeest&partyformprefillmusic=” target=”blank” variation=”orange” size=”small” align=”none”]Stel direct uw bruiloft samen[/scbutton][scbutton link=”http://superfuif.com/contact/” target=”blank” variation=”orange” size=”small” align=”none”]Neem contact op[/scbutton]